potten met een vloeiende lijn. Mooi om als object neer te zetten, maar ook te gebruiken met een paar mooie bloemen erin.

uit 2019 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Gele pot

2020

Deze pot is opgebouwd met plakken klei. Daarna gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur. Gestookt op 1130 °C

Potje met barst

2020

Laag potje met barst. Gemaakt van plakken klei en gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde slibs over elkaar heen. Accenten met glazuur. Binnenkant met rode  effect glazuur. Gestookt op 1130 °C

Potje met gele vlakken

2020

Laag potje gemaakt van plakken steengoedklei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs over elkaar heen en accenten glazuur. Gestookt op 1130 °C.

Pot met barst

2020

Deze pot is opgebouwd uit plakken steengoedklei. Gedecoreerd met verschillende lagen kleislibs en glazuur. Gestookt op 1130 °C

Scheve toren?

2020

Deze pot is gemaakt voor de Linschotense Kunstroute 2020 met als onderwerp Italiaanse sferen. Helaas is de Kunstroute vanwege de coronacrisis afgelast. De pot is opgebouwd uit plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur.  

Avondrood

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.  

Breuklijn

2019

Deze pot is opgebouwd uit uitgesneden platen klei. Gedecoreerd met meerdere lagen gekleurde kleislibs en glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht

Compositie blauw rood

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met meerdere lagen gekleurde kleislibs met accenten zwarte liner glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.

Fata morgana

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs met accenten glazuur en zwarte fineliner. De binnenzijde is rood geglazuurd en daardoor waterdicht.

Oerpot

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs over elkaar heen. Gebakken op 1130 °C.

Zeezicht

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met gekleurde kleislibs, verschillende lagen over elkaar. Gebakken op 1130 °C

Zicht

2019

Deze asymmetrische rechthoekige pot is  gemaakt van steengoedklei, gedecoreerd met gekleurde kleislibs. De basis is verschillende kleurlagen over elkaar heen. Gebakken op 1130 °C. De decoratie geeft mijn horizon weer: de wandelingen rond het Linschoterbos met de weidse blik over de weilanden en de kerktorens van Montfoort (ene kant van de pot). Aan de andere zijde mijn bloementuin. Beide geven mij rust, gevoel van ruimte en verbinding om zo tot creativiteit te komen. Opdracht voor de reizende exposite De Horizon.