potten met een vloeiende lijn. Mooi om als object neer te zetten, maar ook te gebruiken met een paar mooie bloemen erin.

uit 2019 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Drie maal drie

2023

Deze drie potten zijn gemaakt van rode, grijze en zwarte klei, waarbij de structuur van de klei goed te zien is. Verschillende hoogten en breedten en met plakken klei opgebouwd.  Gedecoreerd met gekleurde kleislibs en van binnen met glazuur.

Pot met barst

2023

Deze asymmetrische hoge pot is gemaakt van steengoedklei en opgebouwd met plakken. Gedecoreerd met gekleurde klei slibs en glazuur. De bibbenkant is geglazuurd. Gestookt op 1150 gr.  

Wit / zwart pot laag

2023

Deze pot is gemaakt van steengoedklei en opgebouwd met plakken. Gedecoreerd met ingekleurde kleislibs en glazuur. De binnenkant is gegalazuurd. Electrisch gestookt op 1150 gr.

Gele pot

2020

Deze pot is opgebouwd met plakken klei. Daarna gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur. Gestookt op 1130 °C

Pot met barst

2020

Deze pot is opgebouwd uit plakken steengoedklei. Gedecoreerd met verschillende lagen kleislibs en glazuur. Gestookt op 1130 °C

Scheve toren?

2020

Deze pot is gemaakt voor de Linschotense Kunstroute 2020 met als onderwerp Italiaanse sferen. Helaas is de Kunstroute vanwege de coronacrisis afgelast. De pot is opgebouwd uit plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur.  

Tulp-pot

2020

Dit potje is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs over elkaar heen, waardoor onderliggende kleuren doorschemeren. De binnenkant is geglazuurd en daardoor waterdicht. Gestookt op 1130 ºC

Avondrood

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.  

Compositie blauw rood

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met meerdere lagen gekleurde kleislibs met accenten zwarte liner glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.

Fata morgana

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs met accenten glazuur en zwarte fineliner. De binnenzijde is rood geglazuurd en daardoor waterdicht.

Oerpot

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs over elkaar heen. Gebakken op 1130 °C.