potten met een vloeiende lijn. Mooi om als object neer te zetten, maar ook te gebruiken met een paar mooie bloemen erin.

uit 2019 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Avondrood

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs en glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.  

Breuklijn

2019

Deze pot is opgebouwd uit uitgesneden platen klei. Gedecoreerd met meerdere lagen gekleurde kleislibs en glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht

Compositie blauw rood

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met meerdere lagen gekleurde kleislibs met accenten zwarte liner glazuur. De binnenzijde is zwart geglazuurd en daardoor waterdicht.

Fata morgana

2019

Deze pot is opgebouwd met uitgesneden plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs met accenten glazuur en zwarte fineliner. De binnenzijde is rood geglazuurd en daardoor waterdicht.

Oerpot

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met verschillende lagen gekleurde kleislibs over elkaar heen. Gebakken op 1130 °C.

Zeezicht

2019

Deze pot is gemaakt van plakken klei. Gedecoreerd met gekleurde kleislibs, verschillende lagen over elkaar. Gebakken op 1130 °C

Zicht

2019

Deze asymmetrische rechthoekige pot is  gemaakt van steengoedklei, gedecoreerd met gekleurde kleislibs. De basis is verschillende kleurlagen over elkaar heen. Gebakken op 1130 °C. De decoratie geeft mijn horizon weer: de wandelingen rond het Linschoterbos met de weidse blik over de weilanden en de kerktorens van Montfoort (ene kant van de pot). Aan de andere zijde mijn bloementuin. Beide geven mij rust, gevoel van ruimte en verbinding om zo tot creativiteit te komen. Opdracht voor de reizende exposite De Horizon.